Ring oss på
070 634 33 91

Om Sojé

Sojé Byggnadsplåtslageri AB i Enköping riktar sig både till företag och privatkunder i Stockholm och hela Mellansverige. Förutom byggnadsplåtslageri erbjuder vi tjänster inom taksäkerhet, skivtäckning/bandtäckning och snöskottning. Hos oss får du hållbara helhetslösningar och personlig service. Vi håller vad vi lovar!


Sojés Byggnadsplåtslageri riktar sig både till större företag och mindre privatkunder.


”Det är vår målsättning att vår verksamhet ska präglas av sunt förnuft, professionellt utförande och en personlig kundkontakt.”

Patric Sojé
Ägare

I branschen sedan 1980-talet

Aktiebolaget Sojé Byggnadsplåtslageri finns sedan år 2010. Patric Sojé började dock som plåtslagare redan 1989 och har varit företagare sedan 1998. Nätverket i branschen är därmed stort.

I dag har företaget flera tillsvidareanställda. Patric arbetar själv på fältet och kallar sig arbetande chef. Så förblir företaget kundnära och kan vid behov fatta snabba beslut på plats. Vid större uppdrag och totalentreprenad arbetar vi med underleverantörer, eller som underleverantör till andra. Vi har egen plåtslageriverkstad i Enköping där all tillverkning sker. 

Att hålla tidsramarna är kvalitet för oss

Som litet företag har vi större möjlighet till dialog. Vi försöker alltid hålla vad vi lovar. Skulle det ändå uppstå situationer som riskerar att förlänga projektet informerar vi dig och håller en dialog om det. Men som kund ska du inte behöva bekymra dig, vi tar hand om uppdraget som helhet. Vi försöker alltid hålla tidsramarna. Det är viktigt för oss.

Kvalitet för oss är också att efterarbetet blir bra. Därför följer vi upp, städar efter oss och röjer upp. På så vis får vi nöjda och återkommande kunder.

Sojé arbetar för framtiden

Vi arbetar för hållbara hus. Vi försöker också tänka på miljön och klimatet. Så långt det är möjligt väljer vi därför miljövänliga produkter. 

808